"Twingly statistik"

måndag 20 november 2017

Så kul med snö....magsjuka...



Jag blev jätteglad när jag kom ut på morgonrundan och såg att det hade snöat i natt. Jag ville busa med Albin men han blir bara skraj när jag sätter igång på riktigt.....






















Matte har varit ganska så frustrerad idag och det är väl inte så konstigt kanske för dagen har inte varit så kul för henne..


Hon körde två maskiner i tvättstugan i morse och den ena var förstås fylld av Iris nerpinkade handdukar. Hon blev inte speciellt glad när hon sedan kommer upp med den torra rena  tvätten och det första hon ser är att Iris har pinkat i vår dagbädd trots att både hennes toabädd och kattlådan var helt rena. 




Matte hinner inte ens plocka upp och in handdukar o annan tvätt förrän hon blir riktigt magsjuk. Det kom så plötsligt och helt utan förvarning. Meningen var att Robban skulle skjutsa henne till Ica Maxi så att hon kunde storhandla. Det gick inte nu. 


Matte la sig att vila i någon timme medan Robban tog en promenad med oss...

Eftersom kattsanden var helt slut så följde matte sedan ändå med för att handla det på djurkliniken. Robban fick gå in och köpa sanden eftersom matte inte vet om hon smittar men hon ville följa med för att få lite frisk luft. 



Både matte och Robban tycker att det är konstigt att vi alltid vill komma ut och rasta vid djurkliniken men så är det....



...och Albin som blir så rädd hos veterinären ville in dit...mycket märkligt





...medan jag hade bråttom tillbaka till bilen











Vi var ju och kastade en massa sopor också så att inte köket blir överbelastad av alla kartonger och reklamblad.....När matte sedan öppnar ytterdörren då vi kommer tillbaka är hallgolvet fyllt av massor med reklam från femtielva olika företag igen och det gjorde väl inte matte gladare precis....

Matte skulle också slänga den gamla klösbrädan men det vill inte Iris. Hon har inte använt den när den var uppsatt på väggen men nu använder hon den som ligg- och sittunderlag....märklig katt. Den ser inte så skön ut precis..





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar